A-
A+
MTK Etelä-Pohjanmaan toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi (oik.) ja Metsänhoitoyhdistys Lakeuden johtaja Jussi Parviainen valottivat ajankohtaisia asioita MTK Jalasjärven kevätkokouksessa. Jalasjärven yhdistyksen puheenjohtaja Paula Kurikka-Oja esittelee Ruokaa -kirjaa, jotka yhdistys on lahjoittanut Jalasjärven alueen kouluille.
Katja Korkiakoski
Ruoan alkuperämerkintää koskevat säädökset uudistuvat toukokuussa. Vapusta alkaen ravintoloiden on ilmoitettava, mistä maasta tarjolla oleva liha on peräisin.
Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton MTK:n Etelä-Pohjanmaan alueen toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi pitää uudistusta hyvänä asiana.
–Säädöksellä iso merkitys. Jonnekin se tuontiliha on uponnut. Kun kuluttajat eivät sitä kaupan hyllyltä osta, on todennäköistä, että ulkomailta tuotu on mennyt suurelta osin ravintoloihin, Ojaniemi arvioi.
Moni suomalainen ruokailee päivittäin työpaikkojen ruokaloissa. Ojaniemen mielestä on tärkeää, että kuluttajalle annetaan valta valita ruokailupaikkansa, kun ravintolan raaka-aineiden alkuperä täytyy kertoa.
– Säädös antaa kuluttajalle mahdollisuuden valita itse, missä tuotettua ruokaa hän haluaa syödä.
Ojaniemi puhui MTK Jalasjärven kevätkokouksessa viime viikolla.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely
A-
A+
MTK Etelä-Pohjanmaan toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi (oik.) ja Metsänhoitoyhdistys Lakeuden johtaja Jussi Parviainen valottivat ajankohtaisia asioita MTK Jalasjärven kevätkokouksessa. Jalasjärven yhdistyksen puheenjohtaja Paula Kurikka-Oja esittelee Ruokaa -kirjaa, jotka yhdistys on lahjoittanut Jalasjärven alueen kouluille.
Katja Korkiakoski
Ruoan alkuperämerkintää koskevat säädökset uudistuvat toukokuussa. Vapusta alkaen ravintoloiden on ilmoitettava, mistä maasta tarjolla oleva liha on peräisin.
Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton MTK:n Etelä-Pohjanmaan alueen toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi pitää uudistusta hyvänä asiana.
–Säädöksellä iso merkitys. Jonnekin se tuontiliha on uponnut. Kun kuluttajat eivät sitä kaupan hyllyltä osta, on todennäköistä, että ulkomailta tuotu on mennyt suurelta osin ravintoloihin, Ojaniemi arvioi.
Moni suomalainen ruokailee päivittäin työpaikkojen ruokaloissa. Ojaniemen mielestä on tärkeää, että kuluttajalle annetaan valta valita ruokailupaikkansa, kun ravintolan raaka-aineiden alkuperä täytyy kertoa.
– Säädös antaa kuluttajalle mahdollisuuden valita itse, missä tuotettua ruokaa hän haluaa syödä.
Ojaniemi puhui MTK Jalasjärven kevätkokouksessa viime viikolla.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely
A-
A+
MTK Etelä-Pohjanmaan toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi (oik.) ja Metsänhoitoyhdistys Lakeuden johtaja Jussi Parviainen valottivat ajankohtaisia asioita MTK Jalasjärven kevätkokouksessa. Jalasjärven yhdistyksen puheenjohtaja Paula Kurikka-Oja esittelee Ruokaa -kirjaa, jotka yhdistys on lahjoittanut Jalasjärven alueen kouluille.
Katja Korkiakoski
Ruoan alkuperämerkintää koskevat säädökset uudistuvat toukokuussa. Vapusta alkaen ravintoloiden on ilmoitettava, mistä maasta tarjolla oleva liha on peräisin.
Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton MTK:n Etelä-Pohjanmaan alueen toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi pitää uudistusta hyvänä asiana.
–Säädöksellä iso merkitys. Jonnekin se tuontiliha on uponnut. Kun kuluttajat eivät sitä kaupan hyllyltä osta, on todennäköistä, että ulkomailta tuotu on mennyt suurelta osin ravintoloihin, Ojaniemi arvioi.
Moni suomalainen ruokailee päivittäin työpaikkojen ruokaloissa. Ojaniemen mielestä on tärkeää, että kuluttajalle annetaan valta valita ruokailupaikkansa, kun ravintolan raaka-aineiden alkuperä täytyy kertoa.
– Säädös antaa kuluttajalle mahdollisuuden valita itse, missä tuotettua ruokaa hän haluaa syödä.
Ojaniemi puhui MTK Jalasjärven kevätkokouksessa viime viikolla.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely