Ruoanlaitosta joka vuosi tuhat tulipaloa

Palomies Jyrki Levelä ihmetteli, kuinka niin monissa tulipalokohteissa ei ole ollut palovaroitinta. Se on kuitenkin ollut pakollinen jo vuodesta 2000 lähtien.

Kaverikeskiviikot ovat Peräseinäjoen kappeliseurakunnan järestämää toimintaa ikäihmisille. Tällä kertaa mukana oli palomies Jyrki Levelä Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen Peräseinäjoen paloasemalta. Hän puhui ikäihmisille paloturvallisuudesta ja yleensä arjen turvallisuudesta.

Kauppa kiinni kuukaudeksi

K-Market Viljamin ovet sulkeutuvat toukokuun puolivälistä alkaen noin kuukaudeksi remontin johdosta. Kiinteistön lattiat uusitaan ja ulkoseinien lämmöneristystä kohennetaan.

– Toukokuun puolivälin hujakoilla remontti alkaa ja ennen juhannusta pitäisi olla valmista. Pitkään mietimme, että pidämmekö kaupan ovet auki remontin ajan. Sen verran laajasta remontista on kuitenkin kyse, että on viisainta sulkea liike rakennustöiden ajaksi, sanovat Peräseinäjoella toimivan K-Market Viljamin kauppiaspariskunta Sanna Ylisaari ja Juha-Pekka Puro.

ItteTeheren kannustaa yhdistyksiä järjestämään iltapäivähoitoa

Koskuen iltapäivätoiminnan lapset Toivo (vas.), Eino, Eeli, Milla ja Hertta ulkoilivat tiistaina Mirja Kallion kanssa koulun pihamaalla.

Jalasjärven alueen eteläpään asukkaat yhdistivät reilu vuosi sitten voimansa ja perustivat ItteTeheren -yhdistyksen, joka tarjoaa alakouluikäisille lapsille aamu- ja iltapäivätoimintaa. Ensimmäinen toimintavuosi osoittaa, että toiminnalle on tarvetta: mukana on yksitoista lasta.


KurikkaPalvelee