A-
A+
Niin pitkään kuin maailmassa syödään lihaa, on Suomessa kasvatetun lihan syönti todellinen ilmastoteko. Pohjoisissa oloissamme maidon- ja naudanlihantuotanto perustuu pääosin nurmirehuun. Nurmikasvustot ovat tutkitusti erittäin hyödyllisiä niin ilmaston, vesistöjen kuin maaperänkin kannalta.
Myös nurmirehujen hiilensidontakyky on hyvä ja tuottajat ovat lähteneet etsimään keinoja yhä parantaa tätä hienoa ominaisuutta. Tuottajat ovat mielellään osa ratkaisua tässä paljon puhuttavassa haasteessa.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely
A-
A+
Niin pitkään kuin maailmassa syödään lihaa, on Suomessa kasvatetun lihan syönti todellinen ilmastoteko. Pohjoisissa oloissamme maidon- ja naudanlihantuotanto perustuu pääosin nurmirehuun. Nurmikasvustot ovat tutkitusti erittäin hyödyllisiä niin ilmaston, vesistöjen kuin maaperänkin kannalta.
Myös nurmirehujen hiilensidontakyky on hyvä ja tuottajat ovat lähteneet etsimään keinoja yhä parantaa tätä hienoa ominaisuutta. Tuottajat ovat mielellään osa ratkaisua tässä paljon puhuttavassa haasteessa.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely
A-
A+
Niin pitkään kuin maailmassa syödään lihaa, on Suomessa kasvatetun lihan syönti todellinen ilmastoteko. Pohjoisissa oloissamme maidon- ja naudanlihantuotanto perustuu pääosin nurmirehuun. Nurmikasvustot ovat tutkitusti erittäin hyödyllisiä niin ilmaston, vesistöjen kuin maaperänkin kannalta.
Myös nurmirehujen hiilensidontakyky on hyvä ja tuottajat ovat lähteneet etsimään keinoja yhä parantaa tätä hienoa ominaisuutta. Tuottajat ovat mielellään osa ratkaisua tässä paljon puhuttavassa haasteessa.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely