Kutsumattomia vieraita

Asumme omakotitalossa Jalasjärven keskustassa. Meille on yritetty murtautua viimeisten viikkojen aikana viisi kertaa. Kaikki murtoyritykset ovat tapahtuneet öiseen aikaan, sekä viikonloppuna että keskellä viikkoa.

Lue lisää


”Suurseinäjoen isät”

Ensin hamutahan ja haalitahan maita ja mantuja, jotta kaupungis olis isoo asukasmäärä. Sitte vasta hoksatahan, jotta peruskoulujen oppilasmääräki on lisääntyny ja koulutusmenot kasvanu ja on tuntuma, jotta taitaa olla hätä pöksyys.

Lue lisää


Paljon kirjoitettu ruuan hintasota

Valitettavasti (tässä tapauksessa) sen sodan rintama ei ole ulettunut tänne Jalasjärvelle asti.

Lue lisää


Lukijan kuva


Lue lisää


Kiitos

Kiitos Jalasjärven terveyskeskuksen ensiavun kaikille ihanille hoitajille saamastani lähes jokapäiväisestä hoidosta. Sitä on tarvittu monen monta kertaa viime vuoden aikana.

Lue lisää


Vastaus palautteeseen terveyskeskuksen vuoronumerojärjestelmästä

Kiitos palautteestasi Aino-Maija Luokkakallio.

Lue lisää


Kiitos

Nuoren mopoautonkuljettajan auttajille suuri kiitos lauantaina 3.1.2014 tapahtuneen ojaanajon takia. Kun kotiväki ehti paikalle, mopoauto oli jo vedetty tielle. Todella hienoa, että auttamiskynnys on täällä maalla niin pieni.

Lue lisää


En tykkää numerolapoista

Ymmärrän kyllä terveyskeskuksen numerolappojärjestelmän, mutta henkilökohtaisesti en pidä systeemistä. Olen useaan otteeseen joutunut astmakohtauksen takia menemään päivystykseen. Otan puolitukehdoksis lapon, jolla ilmoitan itseni esimerkiksi ensiapuun. Sitten istun kun kirkonpenkis ja puhallan silmiäni pihalle siinä kaikkien ihmisten katseltavana ja odotan vuoroani.

Lue lisää


Suomessa valmistellaan SOTE-uudistusta. Jos valinnanvapauslaki astuu voimaan, valitsen

Julkiset terveyspalvelut
Yksityiset terveyspalvelut